tiistai 7. lokakuuta 2008

Venäjän opiskelua

Nyt alkaa pikkuhiljaa taas tuntua, että alkaa muistamaan taas tuon venäjänkielen niinkuin ennen. Aluksi se tuntui todella vaikealta ja tuntui, että on unohtanut kaiken. Varsinkin sanojen kanssa on ollut huomattavia muistivaikeuksia :) Pikkuhiljaa on sanavarasto taas alkanut kasvaa, kunhan vaan jaksaisi kerrata sanoja vanhoista koulukirjoista.

Eilen olin tapaamassa tuutoriani kaupungilla. Mielestäni tämä on oiva tilaisuus saada kaveriksi joku, jolle puhua venäjää, varsinkin kun emme asu koulun asuntolassa. Kahdestaan kuitenkin vähemmän tulee tuota venäjää puhuttua:). Ensimmäinen tapaaminen näköjään kuitenkin lipsahti hiukan englannin puolelle mutta sovimme, että lisäämme kokoajan venäjän määrää keskusteluissa. Ainakin hän on innokas opettaja.

Opiskelu koulussa jäi eilen väliin kun opettaja oli sairastunut. Luonnollisesti tämä ilmoitettiin vasta kun odottelimme muun luokan kanssa opettajaa. Eli yllärivapaapäivä.

Saapa nähdä mitä keksisimme viikonlopuksi. Ainakin alustavasti sovimme tuutorini kanssa, että sunnuntaina menisimme käymään jossakin. Lauantaiksikin olisi myös kiva keksiä jotain ohjelmaa.

Ei kommentteja: