perjantai 10. lokakuuta 2008

Ja taas on viikko mennyt

Aika menee tosi nopeaa. Vastahan äsken oli sunnuntai-ilta ja päivitttelin, että taas alkaa arki mutta nyt onkin jo perjantaija viikonloppu edessä.

Viikonlopuksi ollaan suunniteltu jokiristeilyä, eläintarhaa, tapaaminen tuutorin kanssa ja lisäksi puhuin äsken suomalaisen vaihtarin kanssa, että voisi käydä jollain klubillakin. Saapi nähdä miten tuon klubin kanssa käy. Mahdollisesti sinne, mikäli huomenna on huono keli ja jokiristeily ei houkuta. Aika näyttää.

Kandiakin olen saanut ihan hyvin väännettyä kasaan ja sivujakin on kertynyt yli 20. Jess!!! Toivottavasti saisi sen pikkuhiljaa väännettyä loppuun asti niin jää sitten enemmän vapaa-aikaa kierrellä ympäri kaupunkia. :)

Äsken loppuivat venäjän tunnit tältä päivältä, jotka piti sijainen. Tämä sijainen ei puhunut lainkaan englantia vaan kaikki opetus tapahtui venäjäksi. Samalla huomasin itsekkin, että tässähän oppii tosi hyvin. Taidankin heti ensi viikolla vaihtaa ryhmää vähän haastavampaan, jotta saa harjaannuttaa vähän enemmän tuota venäjän kuuntelupuoltakin. Nykyisessä ryhmässä, kun pääopetuskieli on englanti.

Mutta hyvää viikonloppua ja päivitellään sitten taas ensi viikolla viikonlopun kuulumiset!

Ei kommentteja: