torstai 16. lokakuuta 2008

Metro...

Huh huh... Olipa tungosta. :) Tänään lähdin illalla 6 maissa hakemaan tyttöystävääni töistä ja tarkoituksena oli mennä käymään Prismassa ruokaostoksilla. Kun lähdin kämpältä niin vettä tuli kaatamalla ja päätinkin sitten turvautua metroon. Ensimmäiselle asemalle mennessäni huomasin, että se oli suljettu ja sinne ei päässyt. Näin ollen kävelin seuraavalle asemalle ja heti kun pääsin laskeutumaan ensimmäiset portaat alas niin tuli järkyttävä ihmismassa eteen.

Noh asetuin sitten jonon/massan perälle ja odottamaan, että pääsisin noin 50 metrin päässä oleville liukuportaille ja laskeutumaan itse metroon. Kun olin jonotellut noin 10 minuuttia olin edennyt noin puolet kyseisestä matkasta! Kävi jo mielessä lähteä pois mutta kun käännyin taakseni katsomaan ihmismassaa, totesin takaisin menemisen olevan sula mahdottomuus. Ihmisiä tunki joka puolelta ohi ja osa tuli takaisin päin, kaikki oli yhtä sekamelskaa.

En ole ikinä nähnyt noin paljoa ihmisiä samassa paikassa. Välillä meinasi iskeä jo jonkinmuotoinen pakokauhu vaikkei minulla sellaiseen olekaan taipumusta. Mielestäni jonottaessani henkiläkunta kuulutti myös, että lippuja ei enää myydä, joten jo siitä voi päätellä että väkeä oli paljon liikkeellä. Pitää kyllä seuraavalla kerralla miettiä kahdesti mihin nokkansa työntää sillä normaalisti noin puolen tunnin matkaan kului nyt yli tunti.

Itse ruokaostokset sujuivat hyvin ja käsiin tarttui suomalaista makkaraa! Nam!

Ei kommentteja: