keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Loma loppuu :)

Heh.. Eli huomenna olisi viimeinen lomapäivä. Täällähän oli maanantai ja tiistai vapaapäiviä, koska tiistaina oli kansallisen yhtenäisyyden päivä tai jotain sinnepäin. Eli perjantaina olisi sitten paluu koulunpenkille (kova 4x45 min):)

Lomapäivät meni aikapitkälle kaupunkia kierrellessä. Tehtiin myös toinen reissu Apraksin Dvorille, josta en kyllä itse saanut ostettua mitään (kuvia alla). Samoin käytiin myös juuri avatussa Zarassa, aika iso paikka. Kauppa on nelikerroksinen, jossa kolmessa ekassa kerroksessa on vaatteita ja ylimmässä sisustustavaraa. Oikeastaan mitään järkevää ei saatu aikaiseksi. :)

Kandin teossa olen päässyt jo paljon eteenpäin. Nyt alakaa olemaan 45 sivua täynnä ja vielä puuttuvat haastattelut sekä niiden analysointi sekä yhteenveto. Eli vielä sellaset 10 sivua jäljellä, joten voiton puolella ollaan! Toivottavasti ohjaaja on keväällä samaa mieltä :)

Toisaalta taasVenäjän opiskelu on nyt parina päivänä tökkinyt hiukan. Jotenkin ei vaan ole jaksanut lukea. Liekö jotain yliannostusta :)

No, joka tapauksessa tämä on lyhyt viikko ja sitten marraskuun lopussa pitääkin tulla käymään taas Suomessa, kun tyttöystävän viisumi on menossa vanhaksi. Toivottavasti saisin nyt tuon oman viisumini ennen sitä valmiiksi.















Ei kommentteja: