sunnuntai 10. elokuuta 2008

Matkavalmistelut

Eli matkaan olisi tarkoitus päästä 29.8.2008. Asia ei kuitenkaan ole vielä täysin varma, koska en edelleenkään ole saanut kaikkia viisumiin tarvittavia dokumentteja vaihtoyliopistolta. Paperien kanssa kävi nimittäin yllättäen pieni moka FINECIN puolelta, sillä kutsussa oli väärä passinumero. Näinpä jouduin soittelemaan FINECIN kansainvälisistä asioista vastaavalle henkilölle ja voin sanoa, että mielenkiintoista oli. Englanninkielentaito ei nimittäin ole mikään maailman paras tuolla Venäjän perukoilla :). Eli saapa nähdä milloin saan oikein täytetyn kutsun, jotta pääsen viisumia anomaan.

Lisäksi kämppäasia on vielä jokseenkin auki. Itse pääsisin asumaan koulun asuntolaan mutta tyttöystävääni ei sinne päästetä, joten edessä on oman kämpän vuokraus. Senkin voin todeta olevan Suomesta päin vähintään mielenkiintoista. Noh, huomenna asiaan pitäisi tulla selvyyttä kun pääsen soittamaan Pietariin Suomen konsulaattiin ja pyydän sieltä hiukka apua.

Muuten asiat menevät omalla painollaan. Blogiin tulee kuvia sitä mukaa, kun matkaan päästään ja Pietaristakin, mikäli sieltä jostain vain nettiyhteyden löytää :).

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jees!

ei muutakuin oikein hyvää reissua sullekin ja toivottavasti saat asiat toimimaan tuola venäjän pääs mahdollisimman hyvin. Meillä on täs antonin kans justii viimeisten päivien paniikkivalmistelut käynnis ja koko aika on sellaanen olo että jotain on unohtunu! Pidetään yhteyttä!!!

-Petri-